FAQ DEMONTAGE TWEEDEHANDS KEUKENS

1 - Oude keuken verwijderen Amsterdam?

MyHouse service heeft zich gespecialiseerd in het demonteren en verwijderen van uw oude keuken, tweedehands keuken of bestaande keuken. De service voor de demontage van uw oude keuken gaat professioneel, volledig en de zaken worden volledig afgevoerd. De ruimte wordt bezemschoon opgeleverd.

2- Keuken demontage Amsterdam?

We demonteren keukens tweedehands in Amsterdam, Den Haag en Utrecht maar ook in alle gebieden rondom. Mocht u een demontage van een keuken willen laten uitvoeren buiten deze regio? Geen probleem dan maken een speciale offerte.

3- Hoe werkt het?

Onze klanten sturen eerst een email met duidelijk foto’s. Daarin graag vermelden wat de staat van de keuken is en hoe oud de keuken is. Daarnaast willen we weten waar de keuken staat en welk adres. Op dat moment gaan we een inschatting maken of er extra informatie nodig is en/of zullen wee voorstel maken en beoordelen of we naast de demontage bereid zijn een vergoeding te betalen.

4- Inkopen hele oude keukens?

Wij willen uw keuken een tweede leven geven. Dit betekent in de regel dat de keuken niet ouder mag zijn dan 10 jaar en in redelijke staat moet verkeren.

5- Demonteren jullie ook alleen de keuken zonder apparatuur?

Zoals gezegd geven we de keukens een tweede leven. Dit betekent dat het bijna nooit interessant is voor ons om alleen de keuken te demonteren of om alleen de apparatuur de demonteren.

Onze markt is het demonteren van gehele complete tweedehands keukens.

6- Maken en ontwerpen jullie ook nieuwe maatwerk keuken?

MyHouse service is gespecialiseerd in tweedehands keukens. Indien u ook op zoek bent naar nieuwe keukens kunnen we het volgende advies geven.

Wij werken met de volgende keukenspeciaalzaken in Amsterdam:
https://www.oock.nl
https://www.myhouse-amsterdam.nl
https://www.myhouse-kitchens.nl